GENUINT

Udkom 1. juli 2016

9788793092358

 

Om GENUINT

Det er ganske enkelt utopisk at flygte fra sårbarheden, når den allerede befinder sig helt inde i selvets kerne. Bliv i stedet bedste venner, for I skal alligevel samme vej.

Genuint er fundamentalt forfatterens eksistentielle refleksivitet og en deraf uundgåelig bearbejdelse af forskellige velkendte begreber, følelser og temaer.

Her er ikke kun dissekeret ind til benet, men derimod en regulær blotlæggelse af kernens indre. Allerdybest inde bag facaden udspringer det genuine udtryk, der danner grobund for individets personlige evolution. Det er eksakt i accept, erkendelse og indsigt, lige midt i den genuine sårbarhed, at det største emotionelle læringspotentiale slår rod.

Læs pressemeddelelsen her!

Om forfatteren

Billede til forfatterbiografi

Glenn Enrico Buhl Liwervall (født 1964). Forfatter, med en fascination for ord og især sammensætningen af dem. Foredragsholder, senest ved støttearrangementet ’Poesi mod kræft’.

Flere citater på citatlisten.dk, flotte placeringer i poesi- og novellekonkurrencer, en specialpris i verdens største slogankonkurrence, hvor hele tre slogans blev nomineret til finalen, ud af konkurrencens næsten 19.000 bidrag samt erotiske noveller i magasinet Tidens Kvinder.

Kort sagt, en all-round ordekvilibrist, der med et særdeles bredspektret talent, ikke lader sig sætte i bås som ’lyriker’.

Debuterede med den anmelderroste digtsamling “Liwervalls UNIvers” i 2013. I 2015 udkom digtsamlingen “Kun’traster”. Bidrog med novellen “Bogen” i Odense Bibliotekernes novellesamling “Bogen” i 2016.

Mød Glenn Enrico Buhl Liwervall på Facebook.

Anmeldelser

“Det her er en højaktuel digtsamling, der ikke ligger fingrene i mellem, men siger tingene, som de er… Jeg syntes virkelig at du skal læse denne bog, fordi den indbyder til fordybelse og eftertanke, mens man læser sig igennem tres velskrevne digte der skaber de skønneste billeder.” – Pipalukbooks

“MESTERLIGT SKRUET SAMMEN.” – Rikke Daugbjerg Nielsen

Interview med Glenn Enrico Buhl Liwervall på Cecilie Birkshøjs blog Birkhøj.

YouTube

Se Glenn læse op fra GENUINT:

Fakta om bogen

ISBN Paperback 978-87-93092-35-8 – Sat med Minion Pro, Tryk: Toptryk Grafisk ApS
ISBN Ebog EPUB 978-87-93092-36-5
ISBN Ebog PDF 978-87-93092-37-2