OXYGEN

Udkom 1. marts 2017

Om OXYGEN

Oxygen leverer poetiske pulsslag og samfundssatiriske perspektiver set under lyrisk lup. Digtene er iltet af en umættelig nysgerrighed og giver livgivende luft
til læserens individuelle refleksioner.
Både den dybe alvor og en humoristisk lethed er en fundamental del af denne digtsamlings dna. Sæt dig godt til rette, så du er forberedt til at indånde hundrede procent atmosfærisk oxygen.

Om forfatteren

Billede til forfatterbiografi

Glenn Enrico Buhl Liwervall (født 1964). Forfatter med en fascination for ord og især sammensætningen af dem. Flere citater på citatlisten.dk, flotte placeringer i poesi- og novellekonkurrencer, en specialpris i verdens største slogankonkurrence, hvor hele tre slogans blev nomineret til finalen, ud af konkurrencens næsten 19.000 bidrag samt erotiske noveller i magasinet Tidens Kvinder.

Kort sagt, en allround ordekvilibrist, der med et særdeles bredspektret
talent, ikke lader sig sætte i bås som ’lyriker’. Debuterede i 2013 med digtsamlingen ”Liwervalls Univers”. I 2015 udkom digtsamlingen ”Kun’traster”, der blev fulgt op af digtsamlingen ”Genuint” i 2016. Bidrog med novellen ”Bogen” i Odense Bibliotekernes novellesamling ”Bogen : noveller”, der udkom i 2016.

Mød Glenn Enrico Buhl Liwervall på Facebook.

Anmeldelser

Saxo: Review

YouTube

Se Glenn læse op fra OXYGEN: